Dušan Lajović zaustavljen u četvrtfinalu

Izvor: Studio B, 07.Feb.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Lajović zaustavljen u četvrtfinalu

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Kitu (Ekvador) pošto je jutros izgubio od Španca Felisijana Lopesa sa 2:1 u setovima.

Lajović je dobio prvi set sa 6:4. Drugi je izgubio sa 7:5 pošto mu je Lopes oduzeo servis u 12. gemu, a u trećem srpski teniser praktično nije ni pružao otpor Špancu koji je taj set dobio sa 6:1.

Protivnik Lopesu u polufinalu biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Fernando Verdasko, takođe Španac, koji je pobedio Paola Lorencija iz Italije sa 6:1, 6:2.

U drugom polufinalu sastaće se Viktor Estrelja Burgos iz Dominikanske republike i Brazilac Tomaz Beluči.

Birgos je savladao Slovaka Martina Kližana sa 6:2, 6:2, dok je Beluči bio bolji od Alberta Montanjesa iz Španije -6:3, 7:6 (8-6).

Nagradni fond na turniru u ekvadorskoj prestonici iznosi 439.405 dolara.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kito: Lajović eliminisan u četvrtfinalu

Izvor: Sportal.rs, 07.Feb.2015

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je u četvrtfinalu ATP turnira u ekvadorskom Kitu od Španca Felisijana Lopesa rezultatom 2:1 u setovima...Lajović je osvojio prvi set, ali je u drugom poklekao u 12. gemu koji je Lopes dobio na servis srpskog igrača. Epilog drugog dela igre kao da je potpuno...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.