Garsija-Lopez zaustavio Troickog u Zagrebu

Izvor: Press, 06.Feb.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garsija-Lopez zaustavio Troickog u Zagrebu

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Zagrebu, pošto je danas u četrtfinalu izgubio od Španca Giljerma Garsije-Lopeza sa 6:1, 6:7 (5:7), 7:5.
Troicki je lako izgubio prvi set, ali je u nastavku pružio veliki otpor i posle skoro dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i po sata borbe položio oružje pred 33. igračem na ATP listi. 

Protivnik Španca u borbi za finale biće pobednik meča Markos Bagdatis (Kipar) - Mihail Južni (Rusija). Srpski teniser će uskoro ponovo izaći na teren, pošto je sa Ukrajincem Sergejem Stakovskim izborio učešće u četvrtfinalu dublova gde će im rivali biti hrvatsko-finska kombinacije Marin Draganja/Henri Kontinen.
Turnir u Zagrebu igra se za ukupan nagradni fond od 494.310 evra.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki zaustavljen u Zagrebu

Izvor: Mondo, 06.Feb.2015

Naš teniser nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u prestonici Hrvatske...Foto: AP Photo/Rob Griffith..Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Zagrebu, pošto je danas u četrtfinalu izgubio od Španca Giljerma Garsije-Lopeza rezultatom 6:1, 6:7...

Nastavak na Mondo...

ATP ZAGREB: Španac zaustavio Troickog

Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2015

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Zagrebu, pošto je u četrtfinalu izgubio od Španca Giljerma Garsije-Lopeza sa 6:1, 6:7 (5:7), 7:5.. . Troicki je lako izgubio prvi set, ali je u nastavku pružio veliki otpor i posle skoro dva i po sata borbe položio...

Nastavak na HotSport.rs...

Zagreb: Viktor nije uspeo

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2015

Drugi reket Srbije Viktor Troickinije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Zagrebu, pošto je od njega bolji bio Španac Giljermo Garsija-Lopez - 2:1 (6:1, 6:7, 7:5)...Malo je nedostajalo da se Troicki domogne velikog preokreta, ali je sa nekoliko grešaka u samom finišu susreta pravio greške...

Nastavak na Vesti-online.com...

Troicki eliminsan i u dublu u Zagrebu

Izvor: Press, 06.Feb.2015

. Srpski teniser Viktor Troicki i Ukrajinac Sergej Stakovski nisu uspeli da se plasiraju u finale u konkurenciji dublova na ATP turniru u Zagrebu pošto su danas u polufinalnom meču izgubili od hrvatsko-finskog para Marin Draganja/Henri Kontinen sa sa 2:0 u setovima - 7:6 (7:0), 6:4.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.