Izvor: Politika, 09.Feb.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolonc izgubila od Bušar, Kanada savladala Srbiju

MONTREAL – Ženska teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u plej-of za popunu Svetske A grupe Fed kupa pošto u Montrealu gubi od domaće selekcije Kanade s nedostižnih 3:0.

Odlučujući poen za Kanađanke osvojila je Eženi Bušar savladavši Vesnu Dolonc sa 2:0 u setovima - 6:0, 6:3.

U prvom setu Bušar je potpuno dominirala, ne prepustivši srpskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << teniserki nijedan gem, u drugom je Dolonc zaigrala bolje i preciznije, međutim, nedovoljno za eventualni preokret.

Bušar je posle razmene brejkova na početku seta brzo stabilizovala igru, a kada je na servis protivnice povela sa 4:2 sve je bilo rešeno i Dolonc nije imala nikakvih šansi u duelu koji je trajao nepun sat.

Kanađanke su u subotu povele sa 2:0, nakon što je Aleksandra Voznjak pobedila Dolonc sa 7:5, 2:6, 6:4, a Bušar Jovanu Jakšić sa 6:1, 6:0.

U preostalim mečevima, bez rezultatskog značaja, u singlu se sastaju Voznjak i Jakšić, a u dublu Šeron Fičmen/Gabrijela Dabrovski - Aleksandra Krunić/Nina Stojanović.

Kanada će igrati plej-of za popunu Svetske A grupe Fed kupa, a Srbija plej-of za opstanak u Svetskoj B grupi.

Tanjug

objavljeno: 09.02.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dolonc izgubila od Bušar, Srbija za opstanak

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Feb.2014

Ženska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u plej-of za popunu Svetske A grupe Fed kupa pošto u Montrealu gubi od domaće selekcije Kanade s nedostižnih 3:0.. Odlučujući poen za Kanađanke osvojila je Eženi Bušar savladavši večeras Vesnu Dolonc sa 2:0 u setovima – 6:0, 6:3.. U...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Dolonc izgubila od Bušar, Kanada - Srbija 3:0

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2014

Ženska teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u plej-of za popunu Svetske A grupe Fed kupa pošto u Montrealu gubi od domaće selekcije Kanade s nedostižnih 3:0.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kanada - Srbija konačno 3:1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2014, 09:37

Ženska teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u plej-of za popunu Svetske A grupe Fed kupa pošto je sinoć u Montrealu, u meču prvog kola Svetske B grupe, izgubila od domaće selekcije Kanade rezultatom 3:1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.