Dolonc izgubila od Bušar, Srbija za opstanak

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Feb.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolonc izgubila od Bušar, Srbija za opstanak

Ženska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u plej-of za popunu Svetske A grupe Fed kupa pošto u Montrealu gubi od domaće selekcije Kanade s nedostižnih 3:0.
Odlučujući poen za Kanađanke osvojila je Eženi Bušar savladavši večeras Vesnu Dolonc sa 2:0 u setovima – 6:0, 6:3.
U prvom setu Bušar je potpuno dominirala, ne prepustivši srpskoj teniserki nijedan gem, u drugom je Dolonc zaigrala bolje i preciznije, međutim, nedovoljno za eventualni preokret.
Bušar je posle razmene brejkova na početku seta brzo stabilizovala igru, a kada je na servis protivnice povela sa 4:2 sve je bilo rešeno i Dolonc nije imala nikakvih šansi u duelu koji je trajao nepun sat.
Kanađanke su u subotu povele sa 2:0, nakon što je Aleksandra Voznjak pobedila Dolonc sa 7:5, 2:6, 6:4, a Bušar Jovanu Jakšić sa 6:1, 6:0.
Kanada će igrati plej-of za popunu Svetske A grupe Fed kupa, a Srbija plej-of za opstanak u Svetskoj B grupi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Fed kup: Srbija izgubila od Kanade, Bušar bolja od Dolonc

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Ženska teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u plej-of za popunu Svetske A grupe Fed kupa pošto u Montrealu gubi od domaće selekcije Kanade s nedostižnih 3:0.Odlučujući poen za Kanađanke osvojila je Eženi Bušar savladavši večeras Vesnu Dolonc sa 2:0 u setovima –...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.