Dodeljene nagrade Najbolje iz Srbije za 2012. godinu

Izvor: Studio B, 06.Mar.2013, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene nagrade Najbolje iz Srbije za 2012. godinu

Kompanije "Bambi-Banat" iz Beograda i "Iskon" suncokretovo ulje iz Šida dobile su nagradu "Najbolje iz Srbije" za 2012. godinu u kategoriji hrane.

Za najbolji lični brend u funkciji promocije Srbije, nagrađen je teniser Novak Đoković.   

Te godišnje nagradu za najbolje u 20 kategorija, dodelili su Privredna komora Srbije, Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevni ekonomski >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << list "Privredni pregled".   

U konkurenciji je ove godine učestvovalo više od sto kompanija. Za najbolji brend u kategoriji pića nagradu su dobili "Nektar" iz Bačke Palanke i "Jelen pivo" iz Apatina, a za najbolju marku u oblasti hemije, kozmetike i farmacije nagrađeni su "Dalia" iz Beograda i "Maksma" iz Lučana.   

U kategoriji odeće i obuće nagrađen su beogradska "Mona" i "Ikstrim intimo" iz Arilja. Za najuspešnije uvođenje novog brenda nagrađena je kompanija Nestle. Najbolji inostrani brend sa statusom domaćeg proizvoda je "Karlsberg", lokalni brend "Luna" iz Požarevca, a najbolja trgovinska robna marka je Premia "Deleze Srbija".   

Na spisku dobitnika su i "NIS" iz Novog Sada, "Simpo" iz Vranja, "PTP Dis" iz Krnjeva, Slobodna zona Pirot, Saobraćajno preduzeće Lasta, FIAT automobili iz Kragujevca, "Nutriko" iz Vranja.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Najbolje iz Srbije"

Izvor: RTS, 06.Mar.2013

Dodeljene nagrade "Najbolje iz Srbije" za najbolje kompanijske, robne i uslužne marke u 20 kategorija. Za najbolji lični brend u funkciji promocije Srbije, nagrađen je teniser Novak Đoković...Ulaganje u brend je ulaganje u budućnost preduzeća. Da je to istina, znaju laureati za najbolji korporativni...

Nastavak na RTS...

Priznanja privrednicima: Najbolje iz Srbije!

Izvor: Kurir, 07.Mar.2013, 02:21

Nagrade za domaće brendove dodeljene u 20 kategorija, a za najbolji lični brend u promociji zemlje izabran Novak Đoković..BEOGRAD - Predstavljaju zemlju...U okviru akcije „Najbolje iz Srbije 2012“ u sredu veče su deveti put dodeljena priznanja za najbolje brendove na domaćem tržištu. Nagrade...

Nastavak na Kurir...

Slobodna zona Pirot, dobitnik nagrade “Najbolje iz Srbije”

Izvor: juGmedia, 07.Mar.2013

PIROT – Slobodna zona Pirot, treći put zaredom, ponela je laskavu titulu „Najbolje iz Srbije“ u kategoriji korporativni brend...Izbor za najbolji berend u okviru akcije „Najbolje iz Srbije“ koju organizuje Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine,  Ministarstvo telekomunikacija, Privredna...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.