Đokoviću lak put do četvrtfinala, tu ga čeka Del Potro

Izvor: Studio B, 22.Avg.2013, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokoviću lak put do četvrtfinala, tu ga čeka Del Potro

Najbolji svetski teniser Novak Đoković sastaće se u prvom kolu Otvorenog prvenstva SAD sa Litvancem Rikardasom Berankisom, odlučeno je žrebom u Njujorku.

Đoković ne bi trebalo da ima problema do četvrtfinala, kada će mu potencijalni protivnik biti Argentinac Huan Martin Del >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Potro, dok bi u polufinalu mogao da se sastane sa braniocem titule Endijem Marejom.   

Drugi teniser iz Srbije, Janko Tipsarević, 21. na svetskoj rang listi, u prvom kolu će se sastati sa Urugvajcem Pablom Kuevasom. Tipsarević će imati težak zadatak u trećem kolu, gde bi mogao da se sastane sa Poljakom Jeržijem Janovičem, dok mu je potencijalni rival u četvrtom četvrti teniser sveta Davidom Fererom.   

Viktor Troicki neće igrati na Ju-Es Openu zbog kazne. Otvoreno prvenstvo SAD igraće se od 26. avgusta do 9. septembra.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.