Đoković u muzeju voštanih figura u Jagodini

Izvor: Studio B, 17.Dec.2011, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u muzeju voštanih figura u Jagodini

Voštana figura najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića urađena je i biće postavljena u Muzej voštanih figura u Jagodini kada Đoković bude mogao da dođe, izjavio je danas gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.

Figura je delo beogradskog vajara Svetomira Radovića i na njoj je Novakov orginalni dres, patike, "hed spid pro" reket oštećen kada ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << teniser broj jedan bacio na jednom od mečeva. Marković je rekao Tanjugu da je ove godine Jagodinu posetilo "više od 700.000 turista iz zemlje i inostranstva" i da su gotovo svi oni posetili i Muzej voštanih figra u turističkom kompleksu sa Akva parkom, ZOO vrtom, Izletištem "Potok".

On je ocenio da će figura popularnog Noleta, dovesti još više turista u Jagodinu i Muzej voštanih figura, jedini u Srbiji, koji je otvoren u aprilu 2008. godine. Muzej sada ima oko 28 figura ljudi iz političkog, kulturnog i sportskog života Srbije.

Marković je rekao da će u narednoj godini u Muzej biti postavljena i voštana figura srpskog patrijarha Irineja.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PALMA: NOLE OD VOSKA GOTOV!

Izvor: Kurir, 17.Dec.2011

JAGODINA - Voštana figura najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića urađena je i biće postavljena u Muzej voštanih figura u Jagodini kada Đoković bude mogao da dođe, izjavio je gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma...Figura je delo beogradskog vajara Svetomira Radovića i na njoj je...

Nastavak na Kurir...

Voštana figura Đokovića uskoro u jagodinskom Muzeju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2011

JAGODINA -..Voštana figura najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića urađena je i biće postavljena u Muzej voštanih figura u Jagodini kada Đoković bude mogao da dođe, izjavio je danas gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma...Figura je delo beogradskog vajara Svetomira Radovića i na njoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.