Đoković prošetao pehar po Melburnu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2011, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković prošetao pehar po Melburnu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i aktuelni osvajač Australijan opena pozirao je danas sa peharom fotoreporterima u Melburnu, prenose tamošnji mediji

Đoković je juče u finalu Otvorenog prvenstva Australija savladao Endija Mareja 6:4, 6:2, 6:3. Srpski teniser je po drugi put u karijeri osvojio turnir u Melburnu, pošto je na ovom takmičenju pobedio i 2008. godine.

Đoković je drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << titulu u Australiji proslavio uz zvuke muzike iz Srbije.

"Ko god je hteo da dođe na zabavu, bio je dobrodošao. Doveli smo dvojicu naših ljudi koji su svirali tradicionalnu srpsku muziku i napravili smo žurku. Ostao sam bez glasa, mnogo smo pevali“, rekao je Đoković novinarima u Melburnu.

Otac srpskog teniskog šampiona Novaka Đokovića, Srđan, organizovao je sinoć slavlje u porodičnom restoranu "Novak" na Novom Beogradu povodom velikog uspeha njegovog sina na Australijan openu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.