Đoković povezao milijardera iz Rusije i našu vlast

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2016, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković povezao milijardera iz Rusije i našu vlast

Srbija će u sredu u Sankt Peterburgu otvoriti svoj prvi konzulat u Rusiji, na čijem će čelu biti jedan od najbogatijih Rusa Genadij Timčenko, a kako piše beogradska "Politika", najveća zasluga za to pripada Goranu Đokoviću, stricu našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića.

Goran Đoković je, naime, bio čovek koji je povezao vlasti u Beogradu sa ruskim milijarderom, koji važi za velikog poštovaoca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << srpskog tenisera. Konzulat, koji će 12. oktobra otvoriti predsednik Tomislav Nikolić, nalazi se u jednoj od Timčenkovih palata u samom srcu Sankt Peterburga.

Ideja o otvaranju konzulata u Sankt Peterburgu rodila se još 2012. godine, dok je na čelu Ministarstva spoljnih poslova bio Ivan Mrkić, a na tome da Srbija dobije svoje diplomatsko predstavništvo u ovom gradu nastavio je da radi i Ivica Dačić.

Kako kaže izvor "Politike" iz diplomatskih krugova, Beograd je želeo da na mesto konzula dovede Timčenka jer je diplomatska praksa da se na konzulska mesta, ukoliko je to moguće, postavljaju najuticajniji ljudi iz matičnih država u kojima se otvaraju ova diplomatska predstavništva.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Đoković povezao ruskog milijardera i srpsku vlast

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2016

BEOGRAD - Srbija će u srijedu u Sankt Peterburgu otvoriti svoj prvi konzulat u Rusiji, na čijem će čelu biti jedan od najbogatijih Rusa Genadij Timčenko, a kako „Politika” saznaje, najveća zasluga za to pripada Goranu Đokoviću, stricu proslavljenog tenisera Novaka Đokovića...Novi počasni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.