Đoković ima 500 miliona, a ja ni mali stan nisam mogao da kupim

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 09:55

"Đoković ima 500 miliona, a ja ni mali stan nisam mogao da kupim"

Nekadašnji italijanski teniser Nikola Pjetranđeli osvrnuo se na meč Novaka Đokovića i Danila Medvedeva u finalu US Opena.

Srpski as je u pomenutom meču propustio priliku da stigne do kalendarskog slema.

"Krajem pedesetih i početkom šezdesetih godina sam osvojio 44 turnira, od čega četiri puta Rolan Garos. Sa nagradama koje sam ja dobijao nisam mogao da kupim čak ni mali stan. Teniseri danas za osvojen Grend slem dobiju dva i po miliona dolara. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << E tu se ja naljutim. Đoković ima na primer 500 miliona dolara u banci i dalje izađe i igra finale pod stresom? Da li se šalimo? Trenutna situacija je da je tenis igra nerava za milijardere. Igrači su postali ratne mašine. Od čega su oni pod stresom – od brojanja novca? Kad čujem da su u depresiji, iznerviram se. Najbolji od Velike trojke za mene je Federer, on je sa druge planete“, izjavio je Pjetranđeli.

Danas 88-godišnjak, Pjetranđeli je nekada bio jedan od najboljih tenisera na svetu. Najbolji plasman u karijeru zabeležio je krajem pedesetih kada je bio treći igrač sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tenis je postao igra nerava za milijardere, Đoković ima 500.000.000 u banci i kaže da je pod stresom?

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2021

“Ja od nagrade za osvajanje Rolan Garosa nisam mogao da kupim ni stančić“, kaže Nikola Pjetranđeli, član teniske Kuće slavnih..Sve do sloma u polufinalu Olimpijskih igara svet je bio prinuđen da piše hvalospeve i divi se igri Novaka Đokovića. Nakon poraza u Tokiju, pa i u finalu Ju-Es Opena...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.