Đoković: Neka se Fonjini što pre oporavi, ja ću uživati u Parizu na drugačiji način

Izvor: Blic, 30.Maj.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Neka se Fonjini što pre oporavi, ja ću uživati u Parizu na drugačiji način

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poželeo je Italijanu Fabiju Fonjiniju brz oporavak od povrede zbog koje mu je on bez borbe predao meč četvrtfinala Rolan Garosa.

"Fonjini zaista nije imao sreće. Pobeda koju je izvojevao nad Montanjesom u osmini finala bila je jedna od najčudnijih koje sam video u karijeri", rekao je Đoković.

Srpski teniser će u polufinalu igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protiv boljeg iz meča između Švajcarca Rodžera Federera i pobednika zaostalog duela osmine finala David Ferer - Gael Monfis koji je zbog mraka prekinut pri vođstvu od 2:1 u setovima za Monfisa i 2:0 u četvrtom setu za Ferera.

"Što se mene tiče, danas ću uživati u Parizu na drugačiji način", poručio je putem "Tvitera" Đoković uz "osmeh".

Povezane vesti: Fonjini odustao, Đoković na korak od prvog mesta ATP liste! Fabio Fonjini, neočekivani Đokovićev rival
Pogledaj vesti o: Tenis,   Pariz,   Federer

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.