Đoković: A sada - osveta!

Izvor: S media, 30.Mar.2011, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: A sada - osveta!

Nakon pobede nad Viktorom Troickim u četvrtom kolu ATP turnira Serije 1.000 u Majamiju, najbolji srpski teniser, Novak Đoković, fokusirao se na narednog protvnika.

Naime, Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona, trenutno 40. igrača sveta, sa kojim ima "negativnu istoriju".

Nole i Endi odigrali "poen godine" VIDEO

ATP >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Majami: Neumoljivi Nole "preslišao" Blejka!

Novak: Još uvek pamtim "đevrek" od Troickog

Jedini susret dvojice tenisera dogodio se upravo u Majamiju pre tri godine, kada je Novak posle osvojene titule u Indijan Velsu izgubio već u drugom kolu na Floridi.

- Sada imam priliku da se osvetim Andersonu za poraz na ovim istim terenima pre tri godine. On igra zaista dobro ovde i sigurno da mi neće biti lako. U pitanju je vrlo agresivan igrač, sa odličnim servisom. Mislim da ova, nešto sporija vrsta betonske podloge, više odgovara meni nego Kevinu - izjavio je Novak na pres-konferenciji posle duela sa Troickim.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.