ĐERE: Očekuje nas težak duel sa Velikom Britanijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 14:43

ĐERE: Očekuje nas težak duel sa Velikom Britanijom

Teniseri Srbije u četvrtak izlaze na teren na finalnom turniru Dejvis kupa.

Srpski teniser Laslo Đere izjavio je u Malagi da njegov tim očekuje težak duel protiv Velike Britanije u četvrtfinalu finalnog turnira Dejvis kupa.

Srbija i Velika Britanija igraće u četvrtak od 16 časova.

- Očekuje nas težak duel. Ne znamo ko će izaći od njih na teren, ali to nam je i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manje važno. Fokusirani smo na našu igru i želimo da pružimo maksimum u tom duelu. Znam da ćemo to i uraditi. Atmosfera u timu je dobra, svi smo pozitivni i nadamo se uspehu - rekao je Đere.

On je istakao da su svi spremni za iskušenja u Malagi.

- Svi smo došli sa istom motivacijom u Malagu. Želimo da pružimo maksimum, a tu je i Novak Đoković, koji je u neverovatnoj formi, imao je sjajnu godinu. I ja sam imao dobru godinu, kao i Lajović i Kecmanović i Međedović, tako da mislim da smo svi spremni - poručio je Đere.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ: Ovo će biti moja najbolja sezona tek kada osvojimo Dejvis kup

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023

Najbolji teniser sveta optimista...Ovo je jedna od najboljih mojih sezona, ali kada osvojimo "salataru", biće najbolja - izjavio je u Malagi najbolji teniser sveta Novak Đoković...Srbija će u četvrtak od 16 časova u četvrtfinalu finalnog turnira u Malagi igrati protiv Velike Britanije, koja će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.