Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Potro se povukao sa završnog turnira, menja ga Nišikori

Argentinski teniser Huan Martin del Potro povukao se sa završnog ATP turnira u Londonu zbog povrede, a zameniće ga Kei Nišikori iz Japana, saopštili su večeras organizatori.

Četvrti teniser sveta Del Potro još se oporavlja od povrede kolena koju je zadobio na turniru u Šangaju u oktobru. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

"Frustrirajuće je što ne mogu da se takmičim u Londonu. To je poseban turnir, a pokušao sam sve što je moglo kako bih se oporavio. Rehabilitacija ide dobro, ali potrebno je još vremena. Razočaran sam, ali imao sam veoma dobru sezonu", rekao je Del Potro.

Osim Nišikorija na turniru će igrati Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Aleksandar Zverev, Kevin Anderson, Marin Čilić i Dominik Tim.

Završni turnir biće održan od 11. do 18. novembra u Londonu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Del Potro se povukao i sa Završnog turnira, menja ga Nišikori

Izvor: B92, 03.Nov.2018

Argentinski teniser Huan Martin del Potro povukao se sa završnog ATP turnira u Londonu zbog povrede, a zameniće ga Kei Nišikori iz Japana...Četvrti teniser sveta Del Potro još se oporavlja od povrede kolena koju je zadobio na turniru u Šangaju u oktobru..."Frustrirajuće je što ne mogu da se takmičim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.