Del Potro protiv Lodre u finalu Marseja

Izvor: Blic, 25.Feb.2012, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Potro protiv Lodre u finalu Marseja

Argentinac Huan Martin del Potro prvi je finalista turnira u Marseju pošto je u tri seta savladao Žo-Vilfreda Congu - 6:4, 6:7 (9), 6:3.

Del Potro je pred Conginom domaćom publikom uspeo u prvom setu da stekne brejk prednosti koji mu je bio dovoljan za 6:4 i psihološku prevagu u nastavku meča.

Druga deonica je bila izuzetno duga i naporna za oba tenisera, pa se pristupilo tajbrejku gde je Conga posle puno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << drame i muka uspeo da ostane u meču i sa 11:9 izbori odlučujući set.

Ipak, sav trud je bio uzaludan jer je Argentinac već na startu trećeg seta poveo sa 3:0, a onda i rutinski priveo meč kraju - 6:3.

Del Potro će u finalu igrati protiv Mikaela Lodre koji je bio bolji od Janka Tipsarevića.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janko poklekao pred Lodrom i marsejskom publikom

Izvor: Blic, 25.Feb.2012

Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u finale turnira u Marseju pošto ga je pred domaćom publikom savladao Mikael Lodra nakon dva seta - 6:4, 7:6 (10)...Srpski teniser nije uspeo da nametne ritam protiv dubl partnera Nenada Zimonjića koji je imao izuzetnu podršku publike u domovini. Gotovo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.