DOVEDEN JE DA BUDE TOP POJAČANJE: Dok su se ostali igrači spremali za DERBI, on je igrao TENIS! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2018, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOVEDEN JE DA BUDE TOP POJAČANJE: Dok su se ostali igrači spremali za DERBI, on je igrao TENIS! (FOTO)

Miroslav Đukić definitivno ne računa na njega.

Kad je prošlog leta stigao u Humsku, navijači Partizana su bili ubeđeni da su u Nemanja Antonovu dobili top pojačnje, levog beka za narednih nekoliko godina. Međutim, zlatni Orlić sa SP za igrače do 20 godina nije uspeo da se nametne treneru Miroslavu Đukiću.

ZVEZDIN GOLGETER NEMA DILEMU: Na ovaj način daću gol Partizanu (FOTO)

Od kako je došao među crno-bele odigrao je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šest utakmica. Zato i ne čudi što Antonov nije u kombinaciji za sastav Partizana koji će početi 157. večiti derbi. Čak šta više neće biti ni blizu klupe za rezervrne igrače.

Na treningu crno-belih, dok su svi ostali igrači vežbali sa trenerom Miroslavom Đukiće, Antonov je igrao nožni tenis u društvu Vladimira Đilasa, Strahinje Bošnjaka i Salua Dramana koji su takođe daleko od statusa prvotimca.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.