DK: Srbija na startu protiv SAD, evo ko nas čeka ako prođemo

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DK: Srbija na startu protiv SAD, evo ko nas čeka ako prođemo

Dejvis Kup reprezentacija Srbije sastaće se sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država na startu nove sezone.

Teniska reprezentacija Srbije u februaru naredne godine sastaće se SAD u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa, odlučeno je danas žrebom u Londonu.

Mečevi prvog kola igraće se od 2. do 4. februara, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Beogradu.

Ukoliko Srbija izbori plasman u drugo kolo, sastaće se sa boljim iz duela između finaliste iz ove godine Belgije i selekcije Mađarske.

Srbija je ovogodišnje izdanje Dejvis Kupa završila porazom u polufinalu. Francuzi su u Lilu bili bolji od našeg tima koji je bio desetkovan povredama.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DK: Srbija čeka Ameriku u prvom kolu!

Izvor: N1 televizija, 20.Sep.2017

Teniska reprezentacija Srbije igraće u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa 2018. godine protiv selekcije SAD...Srbija je takmičenje u 2017. završila porazom u polufinalu od selekcije Francuske rezultatom 3:1, dok je Amerika ispala u četvrtfinalu od Australije...Biće to treći međusobni duel Srbije...

Nastavak na N1 televizija...

Repriza 2010. i 2013. godine: Srbija protiv SAD-a u prvom kolu Dejvis kupa

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2017

Žrebom za Dejvis kup koji je održan u Londonu, odlučeno je da će reprezentacija Srbije odmeriti snage protiv Sjedinjenih Američkih Država...Srbija će biti domaćin u ovom susretu, s obzirom da smo se poslednji put sa selekcijom SAD sastali 2013. u američkom gradu Bojsi, gde su naši momci pobedili...Podsetimo,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.