Conga iznenadio Nadala u Kvinsu, Rodik i Marej zakazali polufinale

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Conga iznenadio Nadala u Kvinsu, Rodik i Marej zakazali polufinale

Rafael Nadal je završio takmičenje u Kvinsu. Bolji od prvog tenisera sveta u četvrtfinalu bio je Žo Vilfred Conga u tri seta (6:7, 6:4, 6:1) i pokazao da se Španac ne nalazi u najboljoj formi pred početak Vimbldona na kojem će ponovo braniti titulu, a i prvo mesto na ATP listi.

Nadal je uspeo da osvoji prvi set na turniru u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Londonu nakon tajbrejka, ali je Conga od tog trenutka zaigrao mnogo bolje i brejk prednosti mu je bio dovoljan da izjednači na 1:1 u setovima - 6:4.

Na krilima izjednačenja, Francuz je deklasirao prvog tenisera sveta u odlučujućem setu i izvojevao prolazak u polufinale gde će igrati protiv Džejmsa Vorda, koji je oduševio domaću publiku pobedom nad Adrijanom Manarinom iz Francuske - 6:2, 6:7 (14), 6:4.

Drugi britanski reket i 216. igrač sveta je do sada eliminisao Stanislasa Vavrinku i branioca titule Sema Kverija.

Endi Marej je u drugom delu žreba prošao u polufinale bez borbe jer mu je Marin Čilić predao meč, a za mesto u finalu igraće protiv Endija Rodika koji je bez problema savladao Fernanda Verdaska - 6:2, 6:2.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.