Čilić prejak za Lajovića

Izvor: RTS, 25.Mar.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čilić prejak za Lajovića

Srpski teniser Dušan Lajović zaustavljen je u drugom kolu Mastersa u Majamiju, pošto je izgubio od Hrvata Marina Čilića 6:4, 6:1.

Bio je to drugi meč između Lajovića i Čilića i druga pobeda hrvatskog tenisera, a meč je trajao 72 minuta.
Psole pobede u prvom kolu, Lajović je protiv renomiranog protivnika imao mnogo teži zadatak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i nije uspeo da stigne do trećeg kola Mastersa u Majamiju.
Čilić je već na startu meča napravio brejk i tu prednost zadržao do kraja prvog dela igre.
U drugom setu, hrvatski teniser zaigrao je još bolje i Lajoviću nije prepustio ni nadu da može da napravi veliko iznenađenje.
Turnir u Majamiju igra se za nagradni fond od 7.037.595 dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majami - Čilić prejak za Ducija

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2016

Srpski teniser Dušan Lajović završio je učešće u drugom kolu Mastersa u Majamiju usled poraza koji je u petak doživeo u duelu sa Marinom Čilićem...Prvi od trojice srpskih tenisera koji su se našli u drugom kolu Mastersa u Majamiju završio je učešće na turniru usled poraza koji je doživeo...

Nastavak na Sportske.net...

Džumhur: Respektujem Rafaela, ali ga se ne bojim

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Mar.2016, 13:01

Bh. teniser Damir Džumhur večeras igra meč 2. kola ATP turnira u Miamiju, a protivnik mu je španski teniser Rafael Nadal. Popularni Džumi je najavio veliku borbu...Džumhur respektuje petog tenisera svijeta, ali to neće pokazati na terenu. Pokušaće na krilima pobjede protiv Leonarda Majera u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.