Izvor: Nezavisne Novine, 26.Mar.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džumhur: Respektujem Rafaela, ali ga se ne bojim

Bh. teniser Damir Džumhur večeras igra meč 2. kola ATP turnira u Miamiju, a protivnik mu je španski teniser Rafael Nadal. Popularni Džumi je najavio veliku borbu.

Džumhur respektuje petog tenisera svijeta, ali to neće pokazati na terenu. Pokušaće na krilima pobjede protiv Leonarda Majera u prvom kolu odigrati dobar meč protiv Nadala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

"Nadal nikome ne poklanja pobjede, a pogotovo ne na Mastersu. Međutim, sa igrom kao protiv Majera, koji je i sam imao sjajnih mečeva protiv najboljih tenisera današnjice, vjerujem da mogu puno toga napraviti. Sretan sam što ću igrati protiv njega. Respektujem ga, ali to neću pokazati na terenu, gdje se želim ponašati kao da igram protiv nekog drugog", izjavio je Džumhur.

Straha pred duel s velikanom svjetskog tenisa nema. Ako ne uspije pobijediti, Džumhur želi barem dobro namučiti protivnika.

"Nemam razloga da ga se bojim, a sve sto treba je da budem opušten i dam sve od sebe. Vjerujem u sebe, mislim da mogu, ako nista, barem namučiti Nadala. Neću se predati, to je sigurno", završio je Džumhur.

(NN/vijesti.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.