Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Jan.2013, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čenaj: Tipsarević preokretom do finala

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u finale ATP turnira u Čenaju nakon što je savladao Slovenca Aljaža Bedenea sa 2:1 (4:6, 6:2, 6:2). Bio je ovo drugi međusobni duel ova dva tenisera i druga pobjeda Srbina. Tipsareviću će ovo biti 11. finale u singlu, a u karijeri je osvojio 3 titule (Štutgart, Moskva, Kuala Lumpur). Jankov proitvnik u meču za titulu biće pobjednik duela Batista – Par. Nagradni fond turnira u Čenaju je 398.250 američkih dolara. Pobjedniku će pripasti 250 ATP poena, kao i 71.900 dolara, dok će poraženi u finalu dobiti 150 poena i 37.860 dolara. (M.V./ BLLIVE) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/tenis/cenaj-tipsarevic-preokretom-do-finala.html)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Doha: Gaske preokretom do titule

Izvor: B92, 05.Jan.2013

Francuski teniser Rišar Gaske pobednik je turnira u Dohi. Deseti igrač sveta je u finalu posle preokreta savladao Nikolaja Davidenka sa 3:6, 7:6(4), 6:3...To je bila osma titula u karijeri za svojevremeno prvog juniora sveta...Gaske je tek četvrti Francuz koji je došao do pehara na ovom turniru,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.