Buđenje šampiona

Izvor: RTS, 27.Mar.2012, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buđenje šampiona

Nova prepreka za našeg tenisera na putu ka odbrani titule u Majamiju. Novak Đoković se u borbi za četvrtfinale igra protiv sa Francuza Rišara Gaskea. Gubitak servisa probudio našeg asa. Novak podiže nivo igre. U drugom pokušaju uspeva da vrati brejk i ponovo povede.

Iz meča u meč Đoković postepeno pojačava. Tempira formu za završnicu turnira. Do osmine finala je relativno lako stiga. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Brzo je lomio otpor protivnika. Poslednji na tom putu bio je Viktor Troicki, koji je brzo shvatio da u ovom trenutku nema rešenja za Novakovu igru .

Novak se večeras sastaje sa Rišarom Gaskeom. Francuz se u šesnaestini finala namučio sa Špancem Ramosom Vinolasom, na kraju je trijumfovao sa 2:1 po setovima 6:2, 5:7, 6:3.

Đoković i Rišar Gaske, koji je 16. na ATP listi, do sada su se sastajali 6 puta, naš teniser je bio uspešniji, vodi sa 5:1. Poslednji put igrali su prošle godine na Rolan Garosu - slavio je Novak rezultatom 6:2, 6:4, 6:2.

Ukoliko savlada ovu prepreku, Novak će se u četvrtfinalu sastati sa boljim iz duela u kome se sastaju Argentinac Huan Martin del Potro i Španac David Ferer.

Đoković - Gaske 1:3 u prvom setu
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.