Borna doktorski do Tima

Izvor: N1 televizija, 01.Nov.2018, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borna doktorski do Tima

Hrvatski teniser Borna Ćorić plasirao se u osminu finala ATP turnira iz serije 1.000 u Parizu pošto je u dva seta za 75 minuta savladao Danila Medvedeva 6:4, 6:4.

Nije 13. teniser sveta imao značajnijih problema protiv Rusa. Iskoristio je drugu brejk loptu u prvom setu za 5:4, a potom i drugu set loptu u narednom gemu za 1:0. U drugom je startovao brejkom i sigurno držao tu prednost. Protvniku je dozvolio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << samo dve brejk lopte i to obe u šestom gemu, ali kada se izvukao iz toga jasno je bilo da će ostvariti rutinsku pobedu.

Ćorić će se u borbi za četvrtfinale sastati sa Dominikom Timom, koga je pobedio do sada samo u prvom meču u Majamiju prošle godine, dok je u naredna dva, oba u Madridu poražen.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čilić bolji od Dimitrova – sledi Đoković

Izvor: B92, 01.Nov.2018

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu, pošto je u dva seta pobedio Grigora Dimitrova...Čiliću je za trijumf bili potrebno nešto više od sat vremena i 40 minuta igre, a slavio je rezultatom 7:6 (5), 6:4...Hrvatski igrač će u borbi za polufinale igrati protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.