BRZO I LAKO: Đokovića za dva sata savladao Variljasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 16:52

BRZO I LAKO: Đokovića za dva sata savladao Variljasa

Srpski teniser u četvrtfinalu protiv Hačanova.

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfoinale Rolan Garosa pošto je maksimalnim rezultatom 3:0 (6:3, 6:2, 6:2) savladao Peruanca Huana Pabla Variljasa posle sat i 58 minuta igre. Za plasman u polufinale Novak će igrati protiv Rusa Karena Hačanova.

Novak je odličn otvorio meč protiv Peruanca i uz dva uzastopno napravljena brejka je stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do vođstva od 4:0, mada je morao jednu brejk loptu da spašava odmah u prvom gemu na svoj servis. Variljas je uspeo da potom vrati jedan brejk Đokoviću i smanji na 4:2, ali je potom Novak rutinski priveo prvi set kraju i stigao doi vođstva 1:0. U sličnom srtilu je Đoković nastavio meč i odmah na startu drugog seta oduzeo servis Variljasu da bi isto učnio u petom gemu i uz potvrđen brejk poveo sa 5:1. Propustio je Đokovićž brejk i set loptu na setvis Peruanca, ali je potom u svom servis gemu lako stigao do prednosti od 2:0.

Na početku trećeg seta oba su tenisera uspela da osvoje gem na svoj servis, da bi Đoković potom dodao gas i napravio dva uzastopna brejka koja je oba puta uspeo da potvrdi i povede sa 5:1. Variljas je uspeo da osvoji gem na svoj servis, ali je veoma brzo Novak na svoj servis stavio tčaku na ovaj meč.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.