Izvor: HotSport.rs, 10.Avg.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORISE, SRBINE: Beker poslao srdačnu poruku srpskim Olimpijcima koji tek treba da nastupe (FOTO)

Legenda svetskog tenisa i član tima Srbije na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru Boris Beker imao je šta da poruči takmičarima koji tek treba da se bore za medalje.

Nemački trener koji je u Rio stigao zbog Novaka Đokovića, ali kako je najbolji teniser sveta prerano završio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nastup na Olimpijskim igrama, Beker je stigao da pošalje poruku ostalim srpskim Olimpijcima.
Uz jasne želje da i srpskom olimpijskom timu konačno krene bolje u Riju.
– Moje srce oseća zahvalnost prema srpskom timu! Vi ste učinili da se osećam kao kod kuće… Nadam se da ćete osvojiti mnogo medalja u danima koji dolaze. Idemoo – napisao je Beker na Tviteru.
My heartfelt appreciation to Serbian team ! U guys made me feel very much at home …hope u win lots of medals in the next days !#idemoo
— Boris Becker (@TheBorisBecker) August 10, 2016

The post BORISE, SRBINE: Beker poslao srdačnu poruku srpskim Olimpijcima koji tek treba da nastupe (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Beker se zahvalio srpskom timu i poručio: Idemo!

Izvor: Večernje novosti, 10.Avg.2016

Od srca hvala srpskom timu. Nadam se da ćete osvojiti mnogo medalja u narednim danima - poručio je Beker. Bio je Boris Beker tokom Olimpijskih igara u opremi Srbije. Naravno, zadatak mu je bio da pomaže Novaku Đokoviću, ali je osim toga delio savete i ostalima u našem timu....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.