AO - Raonić bolji od Monfisa, poznat i drugi polufinalni par!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO - Raonić bolji od Monfisa, poznat i drugi polufinalni par!

Kanadski teniser Miloš Raonić plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je danas u četvrtfinalu savladao Gaela Monfisa iz Francuske.

Miloš Raonić je ovaj meč dobio rezultatom 3:1, po setovima 6:3, 3:6, 6:3 i 6:4.

Raonić će u svom prvom polufinalu na Australijan Openu igrati protiv Britanca Endija Mareja, koji je ranije danas pobedio Španca Davida Ferera.

Kanađanin je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 1:0 u setovima poveo posle 36 minuta igre, napravivši jedan brejk, ali i nedozvolivši protivniku niti jednu brejk priliku.

Sličan scenario viđen je i u drugom setu, ali je ovog puta uspešniji bio Monfis, pa je izjednačio na 1:1.

Raonić je do kraja meča opravdao ulogu favorita, dobio je treći i četvrti deo igre, uz po jedan brejk u oba seta, i tako se plasirao u polufinale Australijan opena.

U drugom polufinalu sastaće se najbolji teniser sveta Novak Đoković i Švajcarac Rodžer Federer.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

AUSTRALIJAN OPEN: Raonić na Mareja za finale

Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2016

Kanadski teniser Miloš Raonić plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je danas savladao Francuza Gaela Monfisa sa 6:3, 3:6, 6:3, 6:4. Raonić je svoje drugo gren slem polufinale u karijeri, nakon Vimbldona 2014, obezbedio posle skoro dva i po sata igre, a naredni rival biće mu Britanac...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.