ALKARAZ ODRŽAO POBEDNIČKI GOVOR: Toliko je bilo padova i sumnji...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 10:20

ALKARAZ ODRŽAO POBEDNIČKI GOVOR: "Toliko je bilo padova i sumnji..."

Ima u njemu nečeg političkog.
Španski teniser Karlos Alkaraz je slavio u Indijan Velsu pošto je pobedio Danila Medvedeva u finalu. On kaže da mu prvi trofej još od Vimbldona prošle godine mnogo znači.
U finalu je bilo 7:6 (5), 6:1.
- Osvajanje ovog turnira mi znači mnogo. Kako je počelo, imao sam dosta padova i problema sa člankom. Prvi trening od 30 minuta, nisam se mnogo kretao... Prvi trening sa igrače, dobrim sparing partnerima, mnogo mi je značilo. Nisam pokušavao da igram najbolji tenis, nisam se najbolje osećao sa člankom, ali kada sam izašao na teren u prvom kolu, osećao sam se bolje. Posle svakog meča sam se osećao sve bolje i bolje. Srećan sam - rekao je Alkaraz...
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.