10-godišnja teniserka iz Niša osvojila tri titule za dve nedelje

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2019, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10-godišnja teniserka iz Niša osvojila tri titule za dve nedelje

Dimitrovgrad, Pančevo, pa Niš “pokorila” je 10-godišnja Danica Marjanović, koja je tokom poslednje dve nedelje nastupala na teniskim turnirima u ova tri grada i sve ih osvojila.

Poslednji turnir u nizu koji je osvojila članica niške Teniske akademije Živković igrao se na terenima njenog kluba. Ivu Kolev iz Ćuprije savladala je u finalu Danica, dok su treće mesto podelile njene klupske drugarice Aleksandra Stojanović i Iva Stojančić.

Ni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << teniseri TAŽ-a nisu mirovali protekle nedelje. Tako je nekadašnji šampion Srbije Aleksandar Žikić nastupio na turniru iz serije Tennis Europe za 12-godišnjake i stigao do finala dubla.

U rodnom gradu zapažene uspehe postigla su još trojica niških tenisera, pošto je na Otvorenom prvenstvu Niša za 10-godišnjake Radovan Petrović stigao do finala, Matija Stojanović do polufinala, a na turniru namenjenom 16-godišnjacima Mateja Milošević postao je vicešampion.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.