Vučić: Atletičari prikazili Srbiju boljom nego što jeste!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2013, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Atletičari prikazili Srbiju boljom nego što jeste!

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su srpski atletičari na Svetskom prvenstvu u Moskvi prikazali Srbiju boljom nego što jeste i najavio veću podršku države sportistima.

Vučić je u Vladi organizovao prijem za atletičare iz Srbije koji su učestvovali na Svetskom prvenstvu u Moskvi i osvojili dve bronzane >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << medalje - Ivana Španović u skoku u dalj i Emir Bekrić u trci na 400 metara s preponama.

"Hvala svima koji su naporno radili da pomognu da ovi mladi ljudu budu veliki šampioni. Oni su predstavili Srbiju boljom što jeste i postali uzori. Pokazali su da sa manje sredstava, ličnim radom, može da se postigne izvanredan uspeh. Srbija je ponosna na sve njih i sada se nadamo da će sa narednih velikih takmičenja doneti veći broj medalja", rekao je Vučić na prijemu.

"Mi ćemo se potruditi da u ovim teškim okolnostima pružimo malo veću podršku države. Mi smo mali u odnosu na velike šampione, sada stremimo da im se približimo, učićemo od najboljih", dodao je on.

Reprezentativac Emir Bekrić rekao je da se posle dobrih rezultata, atletika u Srbiji vratila na "velika vrata".

"Atletika se vratila na velika vrata, ovo je generacija fenomenalnih sportista i atletičara koji obećavaju uspešne rezultate i medalje", rekao je Bekrić.

Reprezentativka Ivana Španović obećala je još bolje rezultate.

"Postigli smo nešto što je vredno pažnje cele nacije, obećavam da je ovo početak i da ćemo se češće sa takmičenja vraćati sa više medalja", rekla je ona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Atletičari prikazili Srbiju boljom nego što jeste!

Izvor: Dzungla.org, 20.Avg.2013

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su srpski atletičari na Svetskom prvenstvu u Moskvi prikazali Srbiju boljom nego što jeste i najavio veću podršku države sportistima. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.