Uplašili smo se onoga što pobeda donosi

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 16:20

"Uplašili smo se onoga što pobeda donosi"

Vaterpolisti Srbije igraće za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Fukuoki, posle poraza od Grčke u polufinalu.

Tim Uroša Stevanovića nije imao šanse protiv Grka koji su prvi put u istoriji izborili finale, a našem timu uz loš napad i sreća nije bila naklonjena, jer se mnogo pokušaja završilo na prečki.

"Izgubil smo, utakmica sa Grčkom nije bila onakva kakvu smo očekivali. Jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo se uplašili pritiska i mogućnosti šta nam sve donosi pobeda – olimpijsku vizu, medalju… Već smo napravili veliki iskorak u odnosu na prethodni period. Naravno da se ne zadovoljavamo time, nego idemo po medalju", rekao je vaterpolista Srbije Strahinja Rašović.

Srbija će u subotu od 6.00 igrati protiv Španije za treće mesto, protiv tima od kog je izgubila na početku grupne faze.

"Nemamo vremena za žaljenje. To je sport, a ovo je Svetsko prvenstvo. Mi smo u borbi za medalju i za dva dana nas očekuje utakmica protiv Španije. Utakmicu sa Grčkom apsolutno zaboravljamo, nismo igrali dobro. U subotu treba da igramo najbolje što možemo, kako bismo uzeli bronzu”, zaključio je Rašović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Strahinja Rašović razočaran zbog poraza vaterpolista Srbije u polufinalu Svetskog prvenstva: Uplašili smo se onoga što bi nam donela pobeda

Izvor: Danas, 27.Jul.2023

Strahinja Rašović, jedan od najboljih vaterpolista Srbije na Svetskom prvenstvu u Fukuoki, izjavio je posle poraza od Grčke (13:7) u polufinalu ovog takmičenja, da ekipa nije psihološki pritisak.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.