Izvor: SEEbiz.eu, 18.Jun.2010, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetsko prvenstvo: Srbija pobedila Nemačku posle 48 godina

PORT ELIZABETH - Reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Nemačke u drugom meču grupe D rezultatom 1:0, a gol je postigao Milan Jovanović u 38. minutu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija pobedila Nemačku sa 1:0

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jun.2010

Reprezentacija Srbije pobedila je Nemačku sa 1:0, u drugom kolu Grupe D na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Južnoj Africi. Gol za Srbiju postigao je Milan Jovanović u 38. minutu. Gana i Australija igraju sutra. U poslednjem, odlučujućem kolu, u sredu Srbija igra sa Australijom, dok se Nemačka...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Srbija pobedila Nemačku!

Izvor: TV Arena Sport, 18.Jun.2010

Srbija je savladala Nemačku u drugom kolu grupe D minimalnim rezultatom, a slavlje Antićevim pulenima doneo je Milan Jovanović u 38. minutu.

Nastavak na TV Arena Sport...

Milan Jovanović: Ostaće zapisano i moje ime!

Izvor: Svet, 19.Jun.2010, 11:32

Fudbalska reprezentacija naše zemlje savladala je juče u drugom kolu grupe D selekciju Nemačke sa 1:0 i stekla realne šanse da produži svoj boravak na tlu Južne Afrike. "Orlovi" će morati da pobede Australiju, ali će to biti lakši deo posla jer je tim Radomira Antića tokom 90 minuta spartanske...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.