SVE JE ZAVRŠENO: Luka Jović ima novi klub! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

SVE JE ZAVRŠENO: Luka Jović ima novi klub! (FOTO)

Pao dogovor.

Saga je završena. Luka Jović ima novi klub gde će moći da pokaže da nije zaboravio da daje golove i gde će imati priliku da se nametne selektoru Draganu Stojkoviću pre Svetsko prvenstvo u Kataru. Srpski reprezentativac provešće narednu sezonu u Fiorentini kao pozajmljeni igrač Real Madrida.

Detalji su dogovoreni, posle vikenda će Jović postati igrač Fiorentine i pojaviće se na pripremama novog kluba u Moeni.

🚨According >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to many sources Real Madrid and Fiorentina are working on loan deal for Serbian striker Luka Jović.

Fiorentina is asking Real Madrid to cover 50% of his salary. They are in talks for deal till 2023. pic.twitter.com/4uxgxyoto8

— eleventeam.info (@EleventeamI) June 24, 2022

Naime, Falji Ramadani je pošto je postignut dogovor oko ostanka njegovog drugog klijenta, trenera Italijana, aktivirao raniji verbalni dogovor.

Jović će na pozajmicu iz Reala u Firencu, timovi će plaćati po polovinu njegovog ugovora, koji je nešto manji od šest miliona (progresivno raste iz godine u godinu iako Jović nije dobio šansu u Realu).

BONUS VIDEO:

Pogledajte zavidno fudbalsko znanje italijanske voditeljke Dilete Leote
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.