SP U KAZANJU: Silađi u polufinalu na 50 metara prsno

Izvor: Kurir, 04.Avg.2015, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP U KAZANJU: Silađi u polufinalu na 50 metara prsno

KAZANJ - Srpski plivač Čaba Silađi plasirao se danas u polufinale trke na 50 metara prsnim stilom na Svetskom prvenstvu u ruskom Kazanju, a u istoj disciplini Južnoafrikanac Kameron van der Burg postavio je novi svetski rekord.

Silađi se takmičio u sedmoj, od devet kvalifikacionih grupa i zauzeo je drugo mesto rezultatom 27 sekundi i 19 stotinki, što je ukupno bilo šesto vreme.

U istoj kvalifikacionoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << grupi sa Silađijem plivao je i Van der Burg koji je postavio novi svetski rekord - 26 sekundi i 62 stotinke. Južnoafikanac je tako za pet stotinki popravio sopstveni svetski rekord koji je postavio na Svetskom prvenstvu u Rimu 2009. godine.

Polufinalne trke na 50 metara delfin na programu su kasnije danas.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nešto lepo se "kuva" u Kazanju: Silađi u finalu na 50 metara prsno!

Izvor: Blic, 04.Avg.2015

Naš plivač Čaba Silađi uspeo je da se plasira u finale Svetskog prvenstva u disciplini 50 metara prsno sa vremenom 27.19 sekundi...Silađi je u ukupnom poretku završio na sedmoj poziciji, dok je najbolje vreme imao Adam Piti iz Velike Britanije (26.42). Drugu i treće mesto zauzeli su Kameron Van...

Nastavak na Blic...

SP - Bravo za Čabu Silađija! Boriće se za medalju!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2015

Reprezentativac Srbije u plivanju Čaba Silađi plasirao se danas u finale trke na 50 metara prsnim stilom na Svetskom prvenstvu u Kazanju...Silađi je polufinalnu trku završio za 27 sekundi i 19 stotinki. On je u svojoj polufinalnoj trci zauzeo treće mesto, dok je ukupno imao sedmo vreme...Najbolje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.