Rusija vodi 4:0

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija vodi 4:0

Svetsko prvenstvo u fudbalu, 21. po redu, počelo je danas u Moskvi, na stadionu "Lužnjiki", utakmicom između domaćina Rusije i Saudijske Arabije, koja je još uvek u toku.

Posle prvih 45 minuta domaćin ovog šampionata ima ubedljivu prednost protiv.

Rano su poveli Rusi, već u 13. minutu, strelac je bio Juri Gazinski , ovo je prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gol na ovogodišnjem Mundijalu.

Picture of the century. #WorldCup pic.twitter.com/IwkpYrC9uV— Emanuel Roşu (@Emishor) 14. јун 2018.

U 43. minutu Rusija je stigla do 2:0, posle greške odbrane Arabije lopta je došla do Denisa Čeriševa, koji je "lažnjakom" nadmudrio odbranu Saudijaca i onda zakucao loptu u mrežu. Čerišev je u igru ušao u 22. minutu umesto povređenog Alana Džagoeva.

Artem Dzjuba postigao treći gol za Ruse u 70. minutu, nepun minut po ulasku na teren. Smolov je centrirao a Dzjuba glavom postigao gol za 3:0.

Denis Čerišev postiže drugi gol danas, 4:0 za Rusiju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.