Rijana poljupcima častila reprezentativce Nemačke

Izvor: Blic, 14.Jul.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana poljupcima častila reprezentativce Nemačke

Pevačica sa Barbadosa je sa tribina Marakane zdušno bodrila nemačku reprezentaciju u finalu Svetskog prvenstva protiv Argentine, a osvajanje "zlatne boginje" čestitala im je - poljupcima.

Brojne poznate ličnosti pratile su jučerašnje finale Mundijala i nisu propustili da se time pohvale na društvenim mrežama. Najvatrenija navijačica među poznatima ipak je Rijana (26), kojoj se ostvarila i jedna od najvećih želja - da u rukama drži pobednički pehar, popularnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "zlatnu boginju".

Na slavljeničkoj žurki koju je napravila nemačka reprezentacija, slavila je sa fudbalerima Podolskim, Švajnštajgerom, Ozilom i ostalima do kasno u noć.

Sa tribina Marakane fanatično je navijala za "pancere", i to u dresu nemačke reprezentacije, a nije propustila ni da fotografiše jedan selfi sa "Viktorijinim anđelom" Adrijanom Limom (33).

Pevačica je fotografije sa slavlja objavila na svom Tviter profilu.

Ni fudbaleri nisu ostali imuni na čari lepotice sa Barbadosa, pa se tako na jednoj fotografiji može videti Rijana kako pozira sa šampionskim peharom u rukama dok je reprezentativci Lukas Podolski i Bastijan Švajnštajger ljube.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijana poljupcima častila reprezentativce Njemačke

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2014

Pjevačica sa Barbadosa je sa tribina Marakane zdušno bodrila njemačku reprezentaciju u finalu Svjetskog prvenstva protiv Argentine, a osvajanje "zlatne boginje" čestitala im je - poljupcima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.