Nemačka šampion sveta u fudbalu

Izvor: Studio B, 14.Jul.2014, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka šampion sveta u fudbalu

Nemačka je novi prvak sveta u fudbalu!

U finalu na slavnoj Marakani u Rio de Žaneiru, fudbalska reprezentacija Nemačke je posle produžetaka, golom rezerviste Marija Gecea u 113. minutu, savladala Argentinu sa 1:0 i tako po četvrti put u svojoj istoriji osvojila Mundijal, prvi posle 1990. godine kada je naspram sebe imala istog rivala.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Geceov gol izjednačio Brazil i Francusku

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2014

Opšti je utisak da je Svetsko prvenstvo u Brazilu jedno od boljih u istoriji ovog takmičenja, oboreni su i mnogi rekordi, a neki su izjednačeni. Gol Marija Gecea u 113. minutu finala je izjednačio 20. Mundijal sa onim održanim u Francuskoj 1998. godine po broju postignutih golova. Vezista Nemačke...

Nastavak na MozzartSport.com...

Finale Svjetskog prvenstva u jednoj minuti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jul.2014

Pogledajte najzanimljivije detalje sa finalne utakmice svjetskog prvenstva u fudbalu, odigrane na stadionu Marakana u Rio de Žaneiru, u kojoj je Njemačka savladala Argentinu 1-0 golom Marija Gecea u 113. minuti za svoju četvrtu titulu u povijesti. (Reuters)

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.