Pao prvi gol, a za njim i slika koja će obeležiti Mundijal (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao prvi gol, a za njim i slika koja će obeležiti Mundijal (foto)

Pred nama je još mnogo golova i kadrova koji će nam ostati u sećanju, ali fotografija iz lože stadiona "Lužnjiki" ističe ranu kandidaturu za najbolju sliku Svetskog prvenstva.

Svetsko prvenstvo je počelo, a samo 12 minuta ljubitelji fudbala čekali su na prvi gol koji je na stadionu "Lužnjiki" postigao Juri Gazinskij.

Reprezentativac Rusije doveo je domaćina turnira u prednost, a reakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na gol koja je viđena u svečanoj loži zabeležena je okom kamere.

Predsednik FIFA Đani Infantino i predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin slegli su ramenima i raširili ruke, dok je Saudijski princ Mohamad Salman ljutito gledao njihovom pravcu.

Rani kandidat za najbolju sliku na 21. Svetskom prvenstvu.

Putin and MBS after the first Russian goal pic.twitter.com/WcKKRj0wPf

— Andrew Hanna (@AndrewBHanna) 14 June 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.