Orlovi danas imaju specijalnu podršku u Kini!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Orlovi'' danas imaju specijalnu podršku u Kini!

I to fudbalsku.

Reprezentacija Srbije danas u 13:30h po našem vremenu počela je meč drugog kola Svetskog prvenstva u Kini, a rival našim ''Orlovima'' ovog puta je selekcija Filipina.

Srbija je šampionat započela ubedljivom pobedom nad Angolom od 46 poena razlike, a očekujemo da ni danas ne bude nikakvih problema.

Dodatnu podršku sa tribina u Fošanu izabranici Saše Đorđevića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imaće i od Dragana Stojkovića Piksija i Duška Tošića, trenera i fudbalera Gvangžua R&F, koji su danas zajedno došli u dvoranu kako bi bodrili ''Orlove''.

Inače, prva četvrtina završena je rezultatom 28:13 za našu selekciju, sve za sada ide po planu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Raspucana Srbija, još jedna partija za uživanje, 59 poena razlike!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019

Završena je još jedna lagana utakmica za naš tim, pravo takmičenje počinje za dva dana...U drugom kolu Grupe D na Svetskom prvenstvu u Kini, reprezentacija Srbije danas je deklasirala selekciju Filipina rezultatom 126:67...Prethodno je naš tim sa 46 poena razlike savladao i Angolu, a za dva dana,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.