Raspucana Srbija, još jedna partija za uživanje, 59 poena razlike!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspucana Srbija, još jedna partija za uživanje, 59 poena razlike!

Završena je još jedna lagana utakmica za naš tim, pravo takmičenje počinje za dva dana.

U drugom kolu Grupe D na Svetskom prvenstvu u Kini, reprezentacija Srbije danas je deklasirala selekciju Filipina rezultatom 126:67.

Prethodno je naš tim sa 46 poena razlike savladao i Angolu, a za dva dana, 4. septembra od 13:30h, naši ''Orlovi'' imaće prvi pravi izazov na ovom takmičenju, duel >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv Italije, koji će odlučiti o prvom mestu u grupi, ali i možda odrediti dalji put našem timu ka završnici ''Mundobasketa''.

Sam rezultat govori, nikakvih problema izabranici selektora Đorđevića ni danas nisu imali protiv nedoraslog protivnika, pa je već na poluvremenu bilo 27 poena razlike za našu selekciju (62:35).

Jedini koji u našem timu tokom prvog poluvremena nije ulazio u igru bio je centar Boban Marjanović, ali je i on u nastavku imao značajnu ulogu.

Minutaža je manje-više ravnopravno raspoređena na sve igrače, svi su ''osetili teren'', dodatno se razigrali i nadamo se da će iz meča u meč igra ''Orlova'' biti sve bolja.

Na kraju, najefikasniji u reprezentaciji Srbije bio je Nemanja Bjelica sa 20 poena, bez promašaja (4/4 za dva 3/3 za tri i 3/3 slobodna bacanja), Bogdan Bogdanović je upisao 17, uz pet asistencija, a Miroslav raduljica se zaustavio na 13 poena i četiri asistencije.

U selekciji Filipina najefikaciji Perez sa 16 poena, Delistan je upisao poen manje.

Tabela Grupe D posle dva kola:

Srbija 2-0

Italija 2-0

Angola 0-2

Filipini 0-2.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Plava furija! Filipini počašćeni s 126 poena, svaka čast Jokiću i bravo za Belog

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2019

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Fošana) Dosta je bilo zagrevanja, vreme je za košarku koju svi s nestrpljenjem priželjkuju! Plava furija progutala je i Filipine za pobedu od zastrašujućih 59 razlike čime je završila, kako se među izveštačima u Fošanu odomaćilo, nezvaničnu fazu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.