OZBILJAN MALER POTERAO HRVATE: Još jedan fudbaler zaglavio sa povredom, Čačiću preseo telefon!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OZBILJAN MALER POTERAO HRVATE: Još jedan fudbaler zaglavio sa povredom, Čačiću preseo telefon!

Foto: Guliver/Dennis Grombkowski/Getty Images

Fudbalsku reprezentaciju Hrvatske zadesio je ozbiljan maler pred utakmice drugog i trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Sa tzv. Kosovom, "kockasti" se sastaju u četvrtak, a sa Finskom 9. oktobra.

Selektor Ante Čačić na raspolaganju neće imati najvažnije igrače tima, koji su zaglavili sa povredama: Luku Modrića (kolen), >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Ivana Rakitića (Ahilova tetiva), Dejana Lovrena (kičma), i Marka Pjacu.

Pjaca je poslednji koji je uneo nervozu, kada je u ponedeljak osetio bol na terenu, da bi potom magnetna rezonanca pokazala da se radi o naprsnuću potkolenice.

Mediji iz komšiluka navode da je Čačić počeo da se šali kako više neće nositi telefon sa sobom kako mu ne bi javljali ovako loše vesti.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.