Nije dovoljno smeniti jednog selektora kad odeš na Mundijal, oni su već smenili dvojicu!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije dovoljno smeniti jednog selektora kad odeš na Mundijal, oni su već smenili dvojicu!

Jedan selektor ih je odveo na Svetsko prvenstvo, drugi je vodio par utakmica, treći stiže!

Mnogima je zasmetalo to što su FSS i Slavoljub Muslin otišli na različite strane nakon plasmana Srbije na Svetsko prvenstvo, ali naša reprezentacija nije jedina koja je ostala bez selektora, a da se plasirala na Mundijal.

Ima i onih koji su stigli dva puta da smene selektora nakon plasmana na Svetsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvenstvo.

Saudijska Arabija je izborila plasman na Svetsko prvenstvo kada ih je vodio Bert Van Marvijk, holandski stručnjak koji je tražio povećanje plate i koji to nije dobio.

Nakon njega stiže Edgardo Bauza, vodio je tim na samo dva meča, oba prijateljska tokom ovog novembra i oba je izgubio, prvo od Portugalije, a zatim i od Bugarske, što je dovelo do nove smene!

Ramon Dijaz, takođe Argentinac, je favorit za preuzimanje reprezentacije koja je doživela novi šok.

Inače, Bauza je treći put smenjen ove godine, verovatno je rekorder u 2017. godini nakon smena na klupama Argentine, Emirata i Saudijske Arabije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Otišli na Mundijal i onda smenili dva selektora!?

Izvor: Mondo, 14.Nov.2017

Bert van Marvajk je obezbedio plasman Saudijske Arabije na Mundijal i dobio otkaz, a nije se dugo zadržao ni njegov naslednik...Foto: Guliver/Octavio Passos/Getty Images..Saudijska Arabija će posle 12 godina učestvovati na Mundijalu, a pitanje je ko će ih voditi...Prvo je Bert van Marvajk dobio otkaz...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.