Moldovan: Ovo mi je najbolja godina u karijeri

Izvor: Beta Video, 24.Dec.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moldovan: Ovo mi je najbolja godina u karijeri

BEOGRAD - Srpska kajakašica Nikolina Moldovan rekla je danas da je 2014. godina, u kojoj je osvojila srebrnu i bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Moskvi, najbolja godina u njenoj karijeri i da je cilj reprezentacije da izbori što više normi za Olimpijske igre u Rio de ZZaneiru 2016. godine.

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Izbori,   Olimpijske igre

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Nikolina Moldovan: Godina iz snova

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2014

Srpska kajakašica Nikolina Moldovan rekla je danas da je 2014. godina, u kojoj je osvojila srebrnu i bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Moskvi, najbolja godina u njenoj karijeri i da je cilj reprezentacije da izbori što više normi za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine...Nikolina...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.