Mi i Nemci, Englezi, Španci…

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2017, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mi i Nemci, Englezi, Španci…

Orlovi stali uz rame fudbalskim velesilama

Srbija je na korak od plasmana na Mundijal, Orlovi su u odbranom društvu. Srski nacionalni tim se nalazi u grupi od sedam selekcija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje nisu doživele poraz. U pitanju je šest lidera grupa, dok je kao drugoplasirani zalutao samo Vels, ali selekcija Krisa Kolmena ima čak pet remija u dosadašnjih osam kola.

Muslinov tim stao je uz rame velesilama kao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << što su Nemačka (svih osam pobeda), Engleska (šest pobeda i dva remija) i Španija (sedam pobeda i jedan remi), odnosno snažim selekcijama kao što su Belgija (sedam pobeda i jedan remi) i Švajcarska (sedam poeda i remi). Takvim učinkom se ne mogu pohvaliti ostali lideri u svojim grupama kao što su Francuska, Poljska i Hrvatska.

Srbija je večeras u Dablinu došla do petog slavlja u grupi D i dva kola pre kraja kvalifikacija ima čak četiri boda više od drugoplasiranog Velsa, što znači da je jedna pobeda deli od plasmana na najveću smotru svetskog fudbala.

U ovom trenutku plasman na Mundijal obezbedila je samo selekcija Belgije, ali će joj se već početkom oktobra pridružiti i veliki broj pomenutih selekcija. Među njima će izvesno biti i selekcija Srbije.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.