Ludnica do samog kraja, Velšani zakuvali situaciju u grupi! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludnica do samog kraja, Velšani zakuvali situaciju u grupi! (video)

Kakva ludnica večeras, zakuvalo se u našoj grupi!

U preostala dva meča grupe D u kojoj se nalazi i naša reprezentacija, Austrija je kao domaćin odigrala samo 1:1 sa Gruzijom, dok je Vels kao gost savladao Moldaviju 2:0 i tako preskočio Irsku na drugoj poziciji.

Austrijanci su ostali bez šansi da se plasiraju na SP, pa večerašnji meč sa Gruzinima nije imao rezultatski značaj.

Gruzija je povela već u osmom minutu, Gvilija je pogodio posle asistencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ananidzea.

Ipak, u finišu prvog dela igre, rezervista Šaub koji je pet minuta pre toga zamenio povređenog Davida Alabu, pogodio je za 1:1.

Velšani su imali veliku priliku da eventualnom pobedom preskoče Irsku na drugom mestu na tabeli, ali su se mučili u Moldavidiji.

Velšani su uspeli da slome otpor Moldavaca u 80. minutu, kada je Robson-Kanu iskoristio asistenciju Vudburna za 0:1.

Konačnih 0:2 postavio je Aron Remzi u poslednjim trenucima utakmice.

Ovakvim ishodom, Velšani su sada drugi na tabeli sa 14 bodova, jednim više od Iraca, a zanimljivo da će se upravo ove dve ekipe sastati u međubnom duelu u poslednjem kolu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.