MUSLIN OKUPIO ORLOVE PRED KLJUČNE BITKE: Stojke je u sjajnoj formi, Mitrović i Ljajić tresu mreže.... (FOTO)

Izvor: Press, 28.Avg.2017, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSLIN OKUPIO "ORLOVE" PRED KLJUČNE BITKE: Stojke je u sjajnoj formi, Mitrović i Ljajić tresu mreže.... (FOTO)

Fudbaleri Srbije okupili su se u ponedeljak u Beogradu, pred utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, 2. septembra u Beogradu protiv Moldavije i 5. septembra u Irskoj.
Foto: Starsport
- Ove dve utakmice su vrlo važne, kao i sve. Polazimo od principa da nam je prva najvažnija. Unapred dobijene utakmice su najteže. Tamo smo pobedili sa 3:0, ali prvih 10, 15 minuta smo imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << malo problema. Svu koncentraciju i sav rad usmeravamo na taj duel - naveo je selektor Slavoljub Muslin.
Upitan o formi reprezentativaca, Muslin je rekao da neki igraju manje, a neki više, ali da je zadovoljan.
- Oni koji igraju manje daju golove i u dobroj su formi. U odnosu na prethodna okupljanja više je onih koji igraju u svojim klubovima i to je pozitivna stvar. Vladimi Stojković nije samo juče dobro branio nego i protiv Videotona, u odličnoj je formi s obzirom da nije imao klub, ali je posebno trenirao. Pratio sam ga, bili smo u kontaktu, samo mu je falilo da potpiše i da igra zvanične utakmice za neki klub - rekao je on.
Selektor je zadovoljan i partijama Aleksandra Mitrovića, iako nije standardan u Njukaslu.
- Aleksandar Mitrović svaki put kad ulazi u igru u Njukaslu daje golove. Meni je važno kako će igrati kod nas. Zadovoljan sam kako igra, kako trenira i kako je motivisan i svaki put maltene u svakoj utakmici postigne gol. Adem Ljajić daje golove u Torinu zato je i dobio poziv, mislimo da je dobar momenat da ga zovemo i da je zaslužio - dodao je Muslin.


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.