Muslinovo iznenađenje: Pozvan i igrač Partizana!

Izvor: Mondo, 28.Avg.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslinovo iznenađenje: Pozvan i igrač Partizana!

U odnosu na spisak koji je objavio pre dve nedelje, selektor Muslin je okupljenim novinarima otkrio da je naknadno dopisao jedno ime.

Selektor reprezentacije Srbije, Slavoljub Muslin, saopštio je 15. avgusta spisak fudbalera na koje će računati tokom septembarskog okupljanja za presudne utakmice kvalifikacija za Mundijal 2018. sa Moldavijom i Republikom Irskom.

Na njemu, posle dugo vremena, nije bilo Zorana Tošića, koji je sa 76 nastupa za "orlove" i 11 golova drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << najiskusniji član ove generacije iza kapitena Branislava Ivanovića (12/94).

Jednostavno, nakon što mu je na kraju sezone istekao ugovor sa CSKA posle šest lepih godina u Moskvi, Tošić je praktično do juče bio slobodan igrač, koji je u potrazi za narednim angažmanom trenirao sa fudbalerima Partizana.

Logično, u takvoj situaciji Muslin se odlučio da šansu pruži drugim fudbalerima koji su već počeli da nastupaju za svoje timove u novoj sezoni, ali kada je do njega stigla vest da je popularni "Bambi" potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom, odlučio da je promeni prvobitnu odluku.

"Imam novost za vas. Priključili smo i Zorana Tošića. Doći će popodne, posle promocije u Partizanu. Nisam ga zvao pre, jer nije imao klub, ali sada kad ga je našao dobio je poziv da nam se priključi. On je uvek bio značajan deo naše ekipe", rekao je Muslin okupljenim novinarima u Staroj Pazovi, nakon što je imao dva zanimljiva susreta - prvo sa golmanom Vladimirom Stojkovićem, a potom i igračem koji je malo zakasnio u odnosu na dogovoreno vreme "prozivke".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Muslinovo iznenađenje! Još jedan igrač na spisku!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2017

Selektor se danas obratio novinarima i odmah saopštio jednu važnu novost!..Reprezentacija Srbije okuplja se pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prventvo, a selektor Slavoljub Muslin je danas na početku konferencije za medije obelodanio da je novi fudbaler Partizana Zoran Bambi Tošić naknadno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.