Muslinovo iznenađenje! Još jedan igrač na spisku!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2017, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslinovo iznenađenje! Još jedan igrač na spisku!

Selektor se danas obratio novinarima i odmah saopštio jednu važnu novost!

Reprezentacija Srbije okuplja se pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prventvo, a selektor Slavoljub Muslin je danas na početku konferencije za medije obelodanio da je novi fudbaler Partizana Zoran Bambi Tošić naknadno pozvan u reprezentaciju za predstojeće mečeve!

''Kao što vidite, u dobrom raspoloženju smo i ja i igrači. Imam jednu novost za vas, imamo jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novog igrača, odnosno Zorana Tošića koga smo priključili ekipi, jer je našao klub.

Danas ima obaveze u svom klubu i biće danas popodne na treningu. Mnogo znači za ekipu i grupu, nisam ga zvao jer nije imao klub, a sada kad je potpisao za Partizan, priključen je ekipi''
, izjavio je Muslin.

Potom se osvrnuo, pre svega, na predstojeću utakmicu sa Moldavijom u Humskoj.

''Što se tiče utakmica, znate da su nam vrlo važne, kao i sve ostale. Polazimo od principa da nam je prva najvažnija. Jesmo ih dobili 3-0 u Moldaviji, ali znate da smo u prvih 15 minuta imali problema tamo.

Rad je fokusiran na toj prvoj utakmici protiv Moldavije''
, ističe Muslin.

Reprezentativci će biti u kompletnom sastavu pre večerašnjeg treninga.

''Imamo nekoliko igrača koji su igrali juče, biće svi popodne, osim Zorana Tošića koji ima predstavljanje oko 16 u Partizanu, a biće na treningu od 18 časova.

Mislim da je u odnosu na prethodna okupljanja više njih koji igraju i to je pozitivna stvar.

Stojković je odlično branio i juče i protiv Videotona. Bili smo sve vreme u kontaktu, samo je bilo potrebno da pronađe klub i sada je već u odličnoj formi.

Mitrović svaki put kada ulazi, on daje golove, ja sam zadovoljan kako igra, kako trenira, kako je motivisan...

Ljajić je isto dao gol, zato je i dobio poziv, moji saradnici i ja smatramo da je zaslužio poziv'',
izjavio je Muslin.

Selektor očekuje i pune tribine na stadionu u Humskoj, uz nadu da to što se ne igra na Marakani neće smetati njegovim igračima.

''Nadam se punom stadionu, imali smo dobre rezultate, naš klupski fudbal je na dobrom putu, Zvezda i Partizan su se kvalifikovali za LE i nadam se da će ova pozitivna fudbalska atmosfera da nam pomogne da ostvarimo dobar rezultat.

Nadam se da promena stadiona neće uticati na atmosferu i motivaciju naših igrača'',
zaključio je Muslin.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muslin pozvao Tošića u reprezentaciju

Izvor: Beta, 28.Avg.2017

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin naknadno je pozvao Zorana Tošića za predstojeće dve utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, pošto je taj igrač pronašao novi klub, odnosno pošto će danas potpisati ugovor sa Partizanom."On je naknadno pozvan jer je našao klub....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.