MORAJU JOŠ DA UČE: Profesor Bjelica priznao šta ga je RAZOČARALO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORAJU JOŠ DA UČE: Profesor Bjelica priznao šta ga je RAZOČARALO!

Srbija ostvarila novu pobedu u Kini.

Selekcija Srbije nezadrživo grabi ka polufinalu Svetskog prvenstva u Kini. Novom ubedljivom pobedom nad Portorikom, Đorđevićev tim je praktično osigurao plasman u četvrtfinale i već razmišlja o najvećem ispitu do sada, koji ih čeka u duelu sa Špancima.

Najefikasniji u srpskom sastavu bio je Nemanja Bjelica, sa 18 poena popularni Profesor predvodio je Orlove do četvrtog vezanog trijumfa u Kini.

– Dobra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmica i bitna pobeda. Očekivali smo veći otpor, jer smo ih ozbiljno shvatili od početka. Svi su dobili šansu da se razigraju i najbitniji meč protiv Španije nas očekuje u nedelju - rekao je Bjelica.

As Sakramento Kingsa sumirao je vrednosti Crvene furije, sa kojom će izabranici selektora Đorđevića igrati od 14.30 po srednjeevropskom vremenu.

– Gledao sam Španiju samo nešto malo protiv Tunisa, ne igraju još uvek dobro, ali oni su takvi na početku, verovatno će se dići što svi očekuju.

Osvrnuo se Bjelica i na lični učinak, koji ga je izdvojio u najboljeg pojedinca utakmice protiv Portorikanaca.

– Ubacio osam neke otvorene šuteve, bio sam malo agresivniji. Dobro je što su svi igrali, tako da smo na neki način svi odmori - istakao je Nemanja Bjelica.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.