Vladu Đurovića opet nešto brine, ko to treba da izađe iz tunela? Šta kažu navijači, dobar je i Bogdanov prazan hod? (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladu Đurovića opet nešto brine, ko to treba da ''izađe iz tunela''? Šta kažu navijači, dobar je i Bogdanov ''prazan hod''? (foto)

Neka proradi kad je najpotrebnije!

Sve ubedljivije deluje reprezentacija Srbije kako odmiče Svetsko prventvo u Kini. Danas su preslišali i reprezentaciju Portorika na startu druge faze takmičenja sa 43 poena razlike (90:47).

Svi naši reprezentativci su dobili danas svoju minutažu, a u strelce su se upisali svi osim Milutinova i Micića.

Kada je u pitanju Micićeva igra, to je nešto što i dalje pomalo brine RTS-ovog stalnog konsultanta, poznatog trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vladu Đurovića, koji smatra da Vasa što pre ''treba da izađe iz tunela''.

Naravno, uglavnom na adresu naših igrača stižu sve same pohvale, koje su u potpunosti zaslužili svojim dosadašnjim partijama na ovom šampionatu.

Naš najbolji strelac Bogdan Bogdanović danas je ''smanjio gas'', upisao je za njega skromnih pet poena, ali navijači veruju da će kada bude važno, ponovo biti na nivou iz duela sa Italijom (31 poen).

-

koja košarkaška klinika naših momaka @KSSrbije #Srbija #FIBAWorldCup2019

— Janko Fejdi (@JankoFejdi) September 6, 2019 -

Dobro je što u ovoj utakmici Bogdan ima prazan hod. Ne može to dugo da traje. #Srbija #FIBAWC2019

— Vladimir Šušak (@susak74) September 6, 2019 -

Košarka je umjetnost, ako gledaš srpske košarkaše #FIBAWC #Srbija

— Zeljka (@ZeljkaMC) September 6, 2019 -

Ако им је ово друга рунда а ми +40, дај то финале а ови нек се крљају ко ће бити други финалиста#srbija #FIBAWC2019

— надзорник ПРЛЕ 🇷🇸 ⭐⭐⭐ (@WillieCicci) September 6, 2019 -

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.