Krstajić ostao bez prvog asistenta!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić ostao bez prvog asistenta!

Prvi asistent selektora fudbalske reprezentacije Srbije napustio je stručni štab Mladena Krstajića.

Stručni štab selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića imaće jednog člana manje u odnosu na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Prvi asistent selektora "Orlova" Milan Rastavac napustio je stručni štab Mladena Krstajića u dogovoru sa svojim klubom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Grčki Ksanti zahtevao je od Rastavca punu posvećenost klupskim obavezama, tako da bivši strateg Radničkog iz Niša više neće biti deo reprezentativnog stručnog štaba.

Reprezentativci Srbije koje je Mladen Krstajić pozvao za nastupajuće mečeve u Ligi nacija okupiće se u ponedeljak u SC FSS u Staroj Pazovi.

Srbija će u septembru odmeriti snage sa selekcijama Litvanije i Rumunije. Prvi meč igra se protiv Litvanije u gostima (7. septembar), dok će Rumuni biti dočekani na stadionu u Humskoj (10. septembar).

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Otišao najiskusnji član stručnog štaba - Rastavac napustio Orlove

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2018

Ozbiljan udarac za fudbalsku reprezentaciju Srbije i pre svega selektora Mladena Krstajića. Milan Rastavac, iako sa 44 godine još mlad trener, ali ubedljivo najiskusniji u stručnom štabu Orlova, prema informacijama Sportkluba neće više raditi kao asistent u nacionalnom timu. Kako javlja Sportklub,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.